Surfers’ Board!

Το σερφάρισμα στο διαδίκτυο αποκτά
πλέον ασφάλεια!

Το Surfer’s board είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και ασφάλειας
για τη χρήση του internet, που δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να
διαχειριστούν περισσότερες από μια συσκευές.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Συσκευή “Surfers’ Board”
  • Εγκατάσταση και ρύθμιση συσκευής
  • Προγραμματισμός λειτουργιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας
  • Εκπαίδευση του συστήματος για να αλλάζετε απεριόριστα
    τις ρυθμίσεις μόνοι σας
Group

Δυνατότητες

Έλεγχος χρήσης του internet

Διαχειριστείτε το χρόνο πρόσβασης στο internet για όλους!
Σχεδιάστε και εφαρμόστε προγράμματα πρόσβασης στο διαδίκτυο, που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και στις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειάς σας. Χειριστείτε την πρόσβαση στο διαδίκτυο από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε και οποιαδήποτε στιγμή.

Μάθετε περισσότερα

Έλεγχος ιστορικού πλοήγησης στο internet

Με το Surfer’s Board μπορείτε να ανατρέξετε ανά πάσα στιγμή στη χρήση του internet, καθώς και στο ιστορικό στις μηχανές αναζήτησης. Τώρα πλέον μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει όταν τα παιδιά σας μπαίνουν στο internet, τη στιγμή που είστε σπίτι σας ή ακόμα και όταν λείπετε.

Μάθετε περισσότερα

Φιλτράρισμα περιεχομένου

Διαχειριστείτε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα websites ή κατηγορίες ιστοσελίδων, όπως θέλετε, με βάση την ώρα ή με βάση την ημέρα. Προστατευτείτε από την πορνογραφία και οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα με επικίνδυνο περιεχόμενο.

Μάθετε περισσότερα

Ασφαλής Αναζήτηση

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να επιλέξετε με το πάτημα ενός κουμπιού την ασφαλή αναζήτηση στις μηχανές Google και Bing. Αφαιρέστε επικίνδυνο περιεχόμενο από τα αποτελέσματα που εμφανίζονται με ένα απλό κλικ.

Μάθετε περισσότερα

Προστασία κινητών συσκευών

Προστασία και ασφάλεια για τα παιδιά όπου και αν βρίσκονται. Είτε βρίσκονται στο σπίτι, στο σχολείο, σε εξωσχολικές δραστηριότητες, και ανεξάρτητα εάν έχουν συνδεθεί σε WiFi ή χρησιμοποιούν τα δεδομένα του κινητού, με την εφαρμογή για κινητά, κάθε σύνδεση στο internet πλέον γίνεται με ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Παύση του internet για λίγο

Παγώστε το internet σε μία συσκευή ή σε ένα γκρουπ συσκευών ή ακόμα και σε ολόκληρο το σπίτι, για να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας, να απολαύσετε όλοι μαζί ένα δείπνο, να διασκεδάσετε παίζοντας ένα παιχνίδι ή απλά για να θέσετε τα όρια χρήσης του.

Μάθετε περισσότερα

Περιορισμένη πρόσβαση

Η περιορισμένη πρόσβαση στο Youtube σας βοηθάει στο να φιλτράρετε βίντεο και περιεχόμενο που έχει επικινδυνότητα από τα αποτελέσματα του Youtube.

Μάθετε περισσότερα

Επίπεδο ελέγχου συσκευής

Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές ανάγκες πρόσβασης και προβολής περιεχομένου στο internet, επομένως μπορείτε να προσαρμόζετε τα όρια ανά άτομο, ηλικία ή τίτλο.

Μάθετε περισσότερα

Προστασία & ασφάλεια

για όλες τις συσκευές

laptop

Laptop / Desktop

kinita

Κινητά

tablet

Tablets

konsoles

Κονσόλες

smart

Smart TV

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες συσκευές δουλεύουν με το Surfers’ Boards;

Οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεμένη στο router σας, είτε με Wi-Fi είτε με καλώδιο! Αναφερόμαστε σε συσκευές όπως: επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet, iPhone, Android & BlackBerry τηλέφωνα, Smart τηλεοράσεις, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών (Xbox, PlayStation κ.α.) και media players!

Μπορώ να δω τι συμβαίνει στο σπίτι όταν είμαι στη δουλειά ή εκτός;

Φυσικά! Μέσω του web interface ή της εφαρμογής που σας έχουν εγκαταστήσει οι τεχνικοί μας μπορείτε να έχετε τον έλεγχο και την επίβλεψη του οικιακού σας δικτύου από οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο Internet.

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορώ να συνδέσω;

Όχι, δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συσκευών που μπορείτε να διαχειριστείτε με το Surfers’ Board.

Πόσο ασφαλές είναι το Surfers’ Board;

Λαμβάνουμε υπόψη σοβαρά την προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Το Surfers’ Board χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης και ένα ενσωματωμένο ασφαλές τείχος προστασίας για την προστασία του δικτύου σας.

Οι επισκέψεις ενός site καταγράφονται κατά τη χρησιμοποίηση 'απόρρητης περιήγησης' (π.χ. του Chrome);

Καταγράφονται! Οποιαδήποτε δεδομένα διέρχονται μέσω του router σας αποτελούν και μέρος της αναφοράς σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα websites ακόμα και μετά την εκκαθάριση του ιστορικού περιήγησης.

Μήπως το Surfers’ Board καταγράφει ευαίσθητες πληροφορίες από τις επικοινωνίες μου στο διαδίκτυο (όπως π.χ. ο τραπεζικός μου λογαριασμός);

Όχι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει! Τα μοναδικά δεδομένα που συλλέγουμε είναι το όνομα του website που έχετε επισκεφτεί (ή έχει αποκλειστεί. Πιστεύουμε στην προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών σας, όχι στην εισβολή του απορρήτου σας.